Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skönhet


Narcissus drömmer

Betraktande
sin bild av kärlek
i sina drömmars värld,
han följde långsamt lyckans nycker
mot ett liv under ytan
såsom havets gröna färg smekande
fångat hans längtan.
Mot en uppsjö av lust och lek
såg han den värme
som sökt honom under stormande liv,
under hav, under land,
i en länk mot kärlek
på andra sidan
vattenytan.




Fri vers av Sara-Magdalena Kostenniemi
Läst 253 gånger
Publicerad 2006-05-26 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara-Magdalena Kostenniemi
Sara-Magdalena Kostenniemi

Senast publicerade
9.
8.
7.
6.
4.
3.
2.
1.
* Se alla