Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HATAD-ÄLSKAD



Det är bättre att bli hatad
för det du är
Än att bli älskad för det du inte är

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-18 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj