Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje dag

Varje dag

Varje dag
Måste vi försöka
Att göra åtminstone
En person glad

Grapen




Fri vers av Knoparemoj
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-19 09:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Viktigt.
2017-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj