Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DE ÄLSKANDE DÖDA

Att bli kär i en dödskalle är den
genererande populationen hos
penetrerande nekrofiler,
som snart tagit över världsherra-
väldet.

Så dumma i skallen kan blott
dödskallar vara.

Däremot lär sexorgierna i under-
jorden på kyrkogårdarna vara
av det mest groteska,som aldrig
kommer att förevisas på film,
endast de hungrigas hjärtan
som suger ur varandra all must
och märg utan att ge något till-
baka,där likskändarnas afton
aldrig ljusnar i gravarnas tysta
diplomati.

*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-19 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP