Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 19.7 - 17

Kollar vädret
inte genom fönstertitt
mobilen




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-07-19 21:49



Bookmark and Share


  Anya VIP
Precis. Nu för tiden kollar man vädret via mobilen. Träffande.
2017-07-30

  thyra
Känns igen och bra påkommet :)
2017-07-21

  limerick
Moderna människor på gott och ont.
2017-07-20

  Marita Ohlquist VIP
Fantastisk Haiku som belyser vårt samhälle!
2017-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP