Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De överblivna och ofullständi...

Jag försöker samla mina ord och meningar
De som ligger utspridda likt maskrosdun
Och kasserade kläder i mitt huvud
Ett outtalat ord här och en halv mening där
Fragment av det som torde vara mitt liv
Både det som varit och det som aldrig blev
Men på något vis är det ändå en del av mig
Mitt liv som oturligt nog ofta målats i den
Gråsvarta skalans suddiga nyanser och
Där sanningen så ofta dolts under ytan
Av rädsla för vad jag annars skulle orsaka
Vad jag gått miste om får jag aldrig veta
Så det bästa jag nu kan göra för att minnas
Är att samla ihop alla de ord och meningar
Jag alltid bär på där i mitt innersta rum
De enskilda orden som aldrig blev sagda
Och meningar som aldrig blev slutfö…




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-20 08:24



Bookmark and Share


  dansamedvargar
En dikt som känns..
2017-09-19

    ej medlem längre
Ett viktigt arbete ... att ordna, samla ihop och summera. Du beskriver det väl.
2017-07-23

  Lars Hedlin
Stark i närvaro och beröring.Ljus och kramar till dig
2017-07-21

  Marita Ohlquist VIP
Önskar dig ljusa klara färger!
2017-07-20

    ej medlem längre
"Av rädsla för vad jag annars skulle orsaka"

Behöver inte vara rädd för att börja måla ditt liv med färger. Inget hot följer med en sådan handling.

Du skriver bra!
2017-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP