Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kom tillbaks!

 

Kom tillbaks till mig!
Livet är ingenting utan dig!

Kom tillbaks!
Du vet väll att jag är galen i dig!

Kom tillbaks till mig!
Den heliga kysset evig gav du mig!

Kom tillbaks!
Den mysiga drömmen gav du mig

Tala till mig!
Älska mig!

Håll om mig!
Lek med mig!

Vi lever på låna tid!
Så kom tillbaks till mig!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 173 gånger
Publicerad 2017-07-20 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP