Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livslust och livsglädje





Snart 74, men vill inte sitta still
låta dagarna komma och gå

har en önskelista på vad jag vill
prickar av och fyller på


döden kanske står på trappen
vet inte när det är dags att gå

tills dess vill jag hålla på med lappen
pricka av och fylla på




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2017-07-20 11:15



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Klok klok och klok normalt sett blir jag inte klok på kloka människor men jag är nog inte normal när jag läser vad du ibland skrivit, tack
2017-07-23

  M.Eta
Ta vara på dagen och vad den har att ge, det är riktigt!
2017-07-22

  Eva Helene VIP
Jag bara ler av glädje och tacksamhet över denna peppning, tack!
2017-07-21

  Lars Hedlin
Mycke bra skrivit
2017-07-21

  Niliboy
Ja, skröplig vill en int var, fyller lappen varje dag!
2017-07-21

  StinaJ VIP
Underbar text där livslusten spritter i kroppen och glädjen över livet är stor.
2017-07-21

  Janina Kaminska
Fantastiskt! Livsglädje och framtidshopp.

2017-07-21

    Birgersdotter VIP
Underbar inställning till livet!
2017-07-20

    ADI Nehlin
Klokt!!!
2017-07-20

  Maria Sundelin VIP
Sund inställning
Dröm och upplev på du
Kramar
2017-07-20

    ej medlem längre
Underbart att ha livslust hela vägen och fortsätta med glädje för var dag!
2017-07-20

    ej medlem längre
Det finns ett härligt liv och framtidshopp i denna text. Hoppas att du har med på listan att dela med dig vi av många fler av dina kloka ord!
2017-07-20

    ej medlem längre
Du är ett föredöme och en kvinna att beundra!

2017-07-20

  walborg
Klokt att tänka så.
2017-07-20

  Gunnel Eriksson VIP
En väl formulerad livsglädje.
2017-07-20

  överlevaren VIP
Härligt driv som inspirerar!
2017-07-20

    ej medlem längre
Härligt livsbejakande! <3
2017-07-20

    Peter Söderqvist
Fint framåtriktade text.
Härligt.
2017-07-20

  Öknens Ros VIP
hoppas du kan pricka av många saker på din lista! :)
2017-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP