Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

godnatt

dagens längsta stund
just före du faller till ro

sömnen väntar lugnt på dig
den trygga famnen
för din trötta kropp

huvudet skiljs en smula
från dina kroppsliga behov

en ekande känsla
far genom tinningarna

du längtar efter nattens ro
där batterier laddas om

en väldigt liten tvekan vibrerar i dig
att frivilligt inneslutas i koma
utan minne av gränsen som passeras

ögonen faller ihop
och de sista tankarna flyger sakta bort ..




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-20 22:22



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
"Att frivilligt inneslutas i koma" var en väldigt spännande rad. :)
2017-07-21

  Den lilla tänkande
En bra beskrivning på "att somna processen" ;)
2017-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP