Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lätt inspirerad av något han skrev, anathema.


Kritik på en text (1618) rick




Höll på att nästan tappa
bort mig och även pappa
under läsningens sinkadus
såg solen o hörde vindens sus
som stilla klagans skor i en trappa.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-21 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP