Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG VILL NOG BLI EN POET


Jag vill nog
bli en poet
men djupt inne
i mitt hjärta
vill jag nog bara vara
en Dikt

Grapen




Fri vers av Knoparemoj
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-21 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj