Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FORMA DITT LIV



Forma DITT liv
som känns bra på insidan
Inte bara någon som ser
BRA på utsidan

Grapen




Fri vers av Knoparemoj
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-21 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj