Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lätt misslyckade rim. Hade litet bråttom till lunch. Förvirringen är stor, för var syster, bror. En del människor anser, djupt allvarligt, att envar måste ta ställning. Varför det, undrar jag. Gjuta åsikter som i cement. Åsikter förändras över tid.


Dagens rick 2017 07 23






Sittande på första parkett flott i kläder
väntar på de som där uppträder
på känd för musik i Folkets park
beträtt just sådan väl känd mark
som dukat upp likt mat på bord av bräder.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 249 gånger
Publicerad 2017-07-23 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP