Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bättre å bättre !!


Cool Paradis


Jag vill gånga ut
till en Superdag,
som ej har nått slut, --
helskön, överlag !

Där skall jag finna
mig en härlig man -
å va´ hans kvinna, -
- i en Saga, sann!

Vi ska ha det cool
i vårt Paradis !
Han tar av min kjol
i sommarhet bris.

Den möda som var
i tider som gått,
är ej längre kvar,
då varann vi fått !

Mången högre Sfär, -
det hela tiden,
med oss båda bär -
å mot blå Friden !

Om det blåser opp
till Storm, far vi i
positiv galopp ! !
-Kan det bättre bli ?!

Jo, poängen är :
Det kan alltid bli
ÄN bättre, jag svär, -
då Kärlek är fri !

Detta var en dikt
med drömmar uti.
Men, så himla chict :
-Det kan Sanning bli !!







Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 381 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-23 16:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Med positiv framtidstro kommer man långt...
2017-07-26

  objekt3
Dansa vägen fram
2017-07-23

  överlevaren VIP
Härliga rader med skönt svung!
2017-07-23

    ej medlem längre
Lite i folkviseton, livsbejakande drömmar, i positiv anda!
2017-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf