Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR JAG STÅR INFÖR GUD


När jag står
inför Gud
när mitt liv är över

Då hoppas jag
att jag inte
har några talanger kvar
så jag kunde säga:

Jag använde ALLT du gav mig

Grapen




Fri vers av Knoparemoj
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-23 23:50



Bookmark and Share


  Feminaz
Wow!
2017-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj