Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väntar på Svar.


Frågor och tankar


Jag undrar hur det, verkligen, är!
Man får spekulera, med besked.

Är, väl, inte särskilt märkvärdig, -
å blir aldrig fullständigt färdig ...

Man undrar vart det hela barkar !
Slutar det med att alla knarkar?

Å, du får 'påtänd' på mig sätta !
Kanske, det är det verkligt Rätta ?!

Men, vad kommer ske, egentligen?
Får jag möta min bästa vän ?

Är jag uteslutande - tokig, --
- min bana sne, min hjärna krokig?

Eller, är mina tankar sunda ?
FAST, jag kan tänkas vilja punda !?

Undrar vad jag ska tro å tycka,
för å ej drabbas av Olycka !

Jag inväntar, ivrigt, Framtiden, -
- å hoppas jag inte missar den !!







Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 414 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-07-24 09:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tiden visar nog på svaren...
2017-07-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Spännande funderingar som alltid, nedtecknade med din krumeluriga poetpenna:)
2017-07-24

  objekt3
Alkoholgenen är 45 miljoner år -
2017-07-24

  Marita Ohlquist VIP
Du är en stark kvinna, är övertygad om att du skall möta framtiden!
2017-07-24

  överlevaren VIP
Frågor och funderingar om livet med allt vad det innebär....
2017-07-24

  bumerang

Härligt dryftande. Frispråkigt och gränslöst.
Njuter av "schvungen" som håller i
nyfikenheten om att läsa vidare.
2017-07-24

    ej medlem längre
Det var många svåra frågor, inte lätta att svara på...
Tror inte alls att du är tokig... inte mer än vad vi alla kan bli ibland. Poeter har väl sina tokiga idéer...
2017-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf