Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gravkammare

 

Slätar över sorgen
Vårt vackra rinner iväg i vasken
Sminket blir sot
Svårt att svälja de sanna samtalen

Ämnen som river upp våra ängar
Vi går ovisst bredvid
Säger jovisst i otid
Äger dag, väger väggen som skiljer vår natt

Idag eller imorgon ...eller snart
Jag brister
Det kommer brisera såklart
Tapeter, täcken och töcken av tabu
Varför ser inte du?

Jag sliter ner allt
Låt oss stå i vad som är uppenbart




Bunden vers av KattenKin VIP
Läst 494 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-07-24 15:36



Bookmark and Share


  Anya VIP
Känner en förtvivlan i denna vackra kärlekshistoria. Det smakar beskt när jag läser. Tapeter, täcken och töcken av tabu...strålande.
2017-07-27

  Blomma-Stjärna VIP
Ett rop av kärlekssorg som växer till förtvivlans handling: Diktjaget sliter ner allt!
Slutet är en lättnad, nästan trösterik; Låt oss stå i vad som är uppenbart.

gillar mycket!

2017-07-25

  Salvation Pepper
"Sminket blir sot
Svårt att svälja de sanna samtalen"
Ord som sitter.

De sista två raderna är äkta klokskap.
2017-07-25

  Nanna X
Du serverar omsorgsfullt allittererade sanningar!
2017-07-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Nakna känslor i sorgkläder över det som finns men ändå inte. Otroligt bra och berörande skriver du.
2017-07-24

  i af apa
" ämnen som river upp våra ängar" är så där riktigt bra o elegant formulerat. ja samtal o sanning kan riva upp fåror man sätta potatis om inte annat, tänker apa...
2017-07-24

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar både skörhet och styrka!
2017-07-24

    ej medlem längre
Sorgsen, välformulerad text! Sorger och besvikelser kommer alltför ofta i vägen och inget blir som det var tänkt...
2017-07-24

  Lehva VIP
Vilken häftig, naken och kraftfull text. Sanningen kan såra men lögnen dödar. Det är alltid bäst att, kanske försiktigt, säga som det är.
2017-07-24

    ej medlem längre
Välformulerat och starkt skrivet, som berör.
2017-07-24

  Marianne Räf
Mkt bra poesi ! Ser en förkovring i
nuet samtidigt med ett framåtblickande..
Allt måste bli bättre !!
2017-07-24
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP