Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara så mycket jag drömmer

Bara så mycket jag drömmer

Bara så högt som jag når
kan jag växa
Bara så långt jag kan söka
kan jag gå
Bara så djupt jag kan titta
kan jag se
Bara så mycket jag drömmer
kan jag bli




Fri vers av Knoparemoj
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-24 22:42



Bookmark and Share


  Feminaz
Spännande text men jag tror även livet i sig och andra tar med oss på upptäcksfärder långt bortom oss själva.
2017-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj