Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mot Friheten.


Inåt


Öppnar ögon, inåt -
för den underliggande
Världen, - som finns
där hela Tiden.

Snöröken virvlar i Kaos
å de trogna finner
Ingenting mellan låren!

Livet har börjat ljusna.

Det Inre bankar på portar,
uppåt emot Friheten.

Tiden växlar emellan
farsoter å glada dagar.
Jag kommer in till dig
om Aftonen, - månberedd !
Klart att Dagen vinner !

Klockorna går mkt fel, -
eller så saktar Eliten
Tiden, -- nått otroligt !!

Den går orimligt långsamt!

Ätit konserverad svamp.
Växt i skog, en gång ...
Nu, på väg ini mig, mot
Havet.. Snurrande Kretslopp.

Mitt Inre skälver, nu.







Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 413 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-07-25 02:35



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
häftigt med ett inre som hörs banka på portar som leder mot frihet!
2017-07-25

  objekt3
Jag vill tillägga förutom härlig är texten häftig
2017-07-25

  Marita Ohlquist VIP
Ibland behöver man göra en inflykt och gå på upptäcktsfärd i det innersta!
2017-07-25

  överlevaren VIP
Känslor i omlopp!
2017-07-25

  Salvation Pepper
Härliga ord!
Speciellt första strofen!
2017-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf