Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I vildhetens värld

 

I vildheten!
I en anans värld,
Går alla vilsna

Man tror att han snart kommer fram
Man tror att han är nästan framme
Man är säkert att han är framme

Men!
Men!
Men!

Vildheten
Och
Människan

Människan
Och
Vildheten

Söker svar
Söker tid
Söker dröm

Saken är redan gjort
Svaret är redan skrivet
Drömmen är redan överskört

Grå!
Villt!
Vilsen!

I den vilsna livet
I den vilsna jaget
I den vilsna drömmen

Och vem är JAG !

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 157 gånger
Publicerad 2017-07-25 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP