Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oj,oj,oj ja!

Ja, livet är att ta risker...
jovisst, antingen blir det lyckat
eller så inser man att det var fel risk man tog.

Kan jag komma i balans
och vara mogen kvinna?

Jag fick ett besök nyss
han var snygg, hade glöd i ögonen
men det var bara en från kommunens boendestöd

Varje kväll har jag ett besök på 15 minuter
Det betyder ju mycket för min balans.

När jag är ensam här
kan jag använda den tiden
till skapande
sjunga, dansa, skriva...

Som man bäddar får man ligga.
jag har på ett sätt valt denna livsstil
att leva singel-liv.

Jag har omedvetet valt det.
Men, jag har ett rikt liv ändå!!!

Jag lever ett gott liv
och idag fick jag en härlig stund
med min goa väninna, badkompis och teaterkompis.

Hon var brunbränd
bar en grön klänning med broderier.
Hon var söt!

Vi lite äldre kvinnor
--- vi är attraktiva.
Så är det.

Bohemen




Prosa av bohemen VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-25 20:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Trevligt att ha en vän att umgås med! Bra att vara nöjd med livet!
2017-07-26
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP