Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland sitter det 'hårt inne'. Du ser väl till att skaffa sällskap, så någon finns att göra besviken. Göra som fel intryck på. Skaffa även ett högst blandat sällskap släktingar med förväntningar på dig, av något slag. Parasiter med vänliga leenden.


Prispengar





Konrad har väl aldrig vunnit
något pris i en tävling?
Fast en gång kom han sist
och fick ändå första pris, av misstag.

Han råkade vara släkt med den
som utlyste tävling.
Så, inte direkt svågerpolitik.
Men inte långt ifrån.




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-07 02:21



Bookmark and Share


  ULJO
Fusk
2017-11-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP