Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaniljglass

Kristaller på rester av vaniljglass
(stilla frysta tårar längs genomskinlig kind)

Det sitter hänglås över hänglås på isbyggets port och jag svalde alla nycklar.

Revbensstaket och grå metallmage, här kommer ingen in.

Men det glipar i dörren och ut sipprar låg kall dimma som livnär sig på avstånd.
Jag står för nära och ser ingenting.

Ja, inte vet jag.
Det kanske kommer en förändring.




Övriga genrer av nikkifager
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-26 08:30



Bookmark and Share


  cilax VIP
bra kast
2018-11-03
  > Nästa text
< Föregående

nikkifager
nikkifager