Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Drömmen… kära du!

 

Drömmen jag sökte och ville var
Lekte sig fri

Han vann mycket över mig
Jag förlorade ofta mot honom

Jag är ingen förlorar!
Han är ingen förlorare!

Vi är båda en vinnare!
Vi är båda en massdrömmare

Ensamma i den hemska världen
Ensamma i den onda världen

Eviga i galaxens oändlighet

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 128 gånger
Publicerad 2017-07-26 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP