Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nybörjare… så lär mig!

 

Jag är en nybörjare
Så lär mig kärleken och hur man älskar

Jag är nykomlingen
Så lär mig friheten och hur man får sin röst hört

Jag är nyfödd
Så lär mig poesin och hans illusion

Jag är nystartare
Lär mig tålamod och hur vinner jag din tillit

Jag är nysörjare
Lär mig nya metod och hur man sörjer evig

Jag är nyäventyrare
Lär mig modigheten och hur man kommer fram till målet

Jag är nysångare
Lär mig nya ton och hur sant sjunger jag

Jag är ett barn
Ge mig mina behöv och aldrig våldta mig

Kärlek och poesin
Friheten och modigheten

Behov och tålamod
Möjligheten som en metod

Och………………..
Ord….

Och…………
Alltid är man en nybörjare på sitt liv

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 179 gånger
Publicerad 2017-07-26 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP