Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inkapslad i ett isblock, dags för avsked eller islossning

 

förlusten av allt fint jag fann
fortfarande vi,
men förhoppningarna om oss
som så plötsligt försvann
bränner bakom mina ögonlock

du bollar tillvarons betydelse
i ditt block
men lidelse saknas i din lydelse
du är beroende, behöver min värme
sprattlar i ljummet vatten

älskade, man älskar inte på avstånd
man förtränger inte hjärtat utan följder
man satsar sitt förstånd
det som ligger emellan, ligger djupt
vi går tillsammans eller var för sig

 




Bunden vers av KattenKin VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-07-26 15:39



Bookmark and Share


  Palett
Berörande text om en kärleksrelation som fått svårigheter
2017-07-26

  i af apa
berörande!! ändå har allt har sin gång, hur man än vänder o vrider, önskar o tycker... bra o helt förfärligt, I know...
2017-07-26

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om en relation som inte är som den borde vara!
Önskar dig allt gott.
2017-07-26

  Marianne Räf
Åh, så väl skrivet om kärlek som gått
snett! Hoppas dock på det bästa å att
du finner lycklig kärlek ! Den kan finnas
närmare i Tiden, än du kan tro !! KRAM!


2017-07-26

  Salvation Pepper
Förstår hur det kan kännas. Åtminstone tillfälliga avsked kan vara nödvändiga och nyttiga. Man måste få göra sina egna resor, även om andra inte inte har samma behov.
2017-07-26

    ej medlem längre
Starkt och känslofyllt. Jag håller tummarna för att kärleken är långt starkare än rädslan.
2017-07-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Du skriver, så mitt hjärta blöder för er skull. Kärlekens mysterium lyder inga lagar.
2017-07-26

  Nanna X
drabbande sanningar, personligt rimmade!
2017-07-26
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP