Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min egen Slogan.


-Ditt Bästa, jämt, gör !


Jag befinner mig,
ännu, på fri fot.
Hur kommer det sig
att jag känner hot
från Nånn Makt, så säg, -
som är mig emot ! ?

Ej skrämd av tanken, -
- jag är -trots allt - fri.
Uthärdar Stanken
från den lede fi !
Vore, väl, fanken
om jag gör sorti!

Å, nu, är frågan, ---
på detta, nu, hör :
-Vem bränns med lågan,
så att Alla dör ?
Min egen Slogan :-
-Ditt Bästa, jämt, gör !

Vill inte falla
i Kärlek, igen!
Möta gråkalla
Öden å krigsmän.
Hellre, då, knalla
hem till dig, min vän.

Ty, det sista jag
mister är Hoppet
om att dig få ha
i Stora Loppet --
å att redo va´
vid det Blå Stoppet !!








Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 298 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-07-26 17:16



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Att göra sitt bästa, är en mycket bra inställning!
2017-07-27

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket bra inställning...
2017-07-26

    ej medlem längre
Att jämt göra sitt bästa är en förutsättning för att det ska gå bra!
2017-07-26

  Fulbergarn
parad noja med sunt förnuft
en erfaren makt gav dig luft
tack för det
2017-07-26

  objekt3
En landsvägsriddare!
2017-07-26

  Salvation Pepper
En parad för Hoppet!

Bra!
2017-07-26

  Marita Ohlquist VIP
Makalöst bra text att läsa och begrunda!
2017-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf