Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur samlingen "inspiration av kvinnor"


32 C

 

ville skynda till adressen där du öppnar ögonen

möter upp din första tanke

blir medveten

 

ville vagga ömt din kissnödighet

tills lättnaden mjukt

strilar ner

 

ville bli det instrumentet som mäter

graden av din törst och

fyller glas

 

ville rikta vattenstråle mot ditt vackra lår och sedan

upp mot punkt där din egen fukt

mottar strålens trolldom

så du faller

puls

rusar

och du glöder

i både hår och hud

 

ville vara din

 

för evigt!

 

 

igår…




Fri vers (Fri form) av Ardo Wejka
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-27 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ardo Wejka
Ardo Wejka