Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min dotter. Ingår i diktsamlingen Som att gå sönder och stå kvar.


Moa Matilda Simone

 

Moa, mitt mellanbarn
Älskade multiversum
Tämjer kungliga biblioteket
En hierarkisk matador
Vem vågar säga att du inte får

Måne, ditt mellannamn
Älskade mångfald
Du är de klara älvarnas mynning
En verbal skald
Med vardagsbestyr i din famn

Fantasin, ditt mellanrum
Älskade ättelägg
Barnen växer fritt i ditt
Du ger dem golv, och flyttbar vägg
För dominans och dogmer gör mänskan dum

Spanien, ditt mellanspel
Älskade äventyr
Vidöppna vägar för dig som vågar
Allt från alt till bas, musik och ozongas
Om någon frågar

svarar du att du vill vara hel

 




Bunden vers av KattenKin VIP
Läst 592 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2017-07-28 11:59



Bookmark and Share


  Engel
Andas tro, hopp och kärlek. Så vill jag också se på min Moa!
2017-08-30

  Marita Ohlquist VIP
Underbar hyllning till dottern som kan och har förmågan att flyga fritt!
2017-08-09

    Elisabeth Nilsson VIP
En högst personlig och vacker hyllning till ett älskat barn, som går sin egen väg i livet!
2017-07-29

  Salvation Pepper
Ser allas hyllningar av din vackra hyllning och tillägger en åttonde!
2017-07-29

  i af apa
frisk hyllning! tänker på dalälvens kraft.
2017-07-29

  Blomma-Stjärna VIP
generöst seende hyllningsdikt till en dotter- som följer sitt hjärta!

2017-07-28

  Lehva VIP
Vilken vacker kärlekshyllning till någon som du Ser. Inga floskler - mycket personligt. Underbart.
2017-07-28

  Nanna X
Myllrande härlig hyllning till dottern mellan älvarna!
2017-07-28

    ej medlem längre
Fin hyllningsdikt till mellanbarnet! Många fina epitet, gillar speciellt "de klara älvarnas mynning"
2017-07-28

    Sefarge VIP
Så längtansfullt skrivet
En hyllnings Sommardikt
till det älskade levande !!
:)

2017-07-28

    ej medlem längre
Vilken underbart vacker hyllning. <3 Jag älskar finalen. :-)
2017-07-28
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP