Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sara

Gittaren i bakgrunden går som en melodi att det känns som om man flyger.
Man har inga tankar för man tänker inte.
Ändå tänker jag för fullt.
Jag svävar inte bland moln.
Jag svävar ovanför dig.
Himmeln jämfört med dig, gör dig till en gudinna.
Jag vill dela ett dödligt liv med dig än ett oändligt i paradiset.
Min dödlighet visar sanningen, och blottar mitt hjärta för dig.
Vårt förhållande varar ett människoliv.
Men naturen kommer minnas det i evigheter.




Fri vers av Bahador Vafadar
Läst 492 gånger
Publicerad 2006-05-26 19:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Zibast, mycket vacker och djup
2006-11-20

    Basira
så fint skrivet .. =)
2006-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Bahador Vafadar
Bahador Vafadar