Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

28/7 [4] innebär post 3.14… eller 22/7 – okay så. //////////

////////// är 10 (tio) tecken. 

Typograferingen är (tämligen) traditionell. Termen rad innehåller a = 10 […] enligt manualen. 

23:53 – enligt datorn. 

‹---ff---› fungerar.

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
____________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 173 gånger
Publicerad 2017-07-28 23:47



Bookmark and Share


  farbror zwed
        Emedan jag är intresserad av
    hur bokstäverna (tecknen) fungerar i
    en [1] typografi. Just nu handlar
    mycket av mitt bokförande
    om fonetik. Måste därför (emellanåt)
    undersöka {97/ /107} hur modellen
    fungerar [é\ \É] på | webben.
    ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
    _______________________________
    Bokstaven ä = 37 [%] foere-
    20111m-
    mer.
    Enligt <29/ /22> manual-
    en, fbzw.
    -ff-
-------------------------------------------

2017-07-31

    ej medlem längre
Varför skriver du sånt här?
2017-07-29
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed