Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kräves - Tid !


Glasnost är önskvärt !


Måste ha Tid på
mig att röna ut
vad är fel å rätt !

Frustrerande å
inte veta hur
saker förhåller sig.

Är han Den Rätte?
Eller kan jag inte
va´ så säker på det?

Är jag stark å
kompetent eller en
ynklig svag nolla?

Kan inte veta, fast
alternativen, väl,
utesluter varandra !

Gräver med Tanken
i frågorna, men hjärnan
känns som en sten!

Har tankar som är
väldigt konstiga, men
de KAN vara sanna !!

Glasnost, - genomlysning
vore önskvärt, --
samt djup förståelse !

Så småningom, får
jag, väl, veta ! Men,
s.s.v., det krävs Tid !

Tills vidare, får jag nöja
mig med at TRO att -- --
han är Den Rätte !!







Fri vers av Marianne Räf
Läst 341 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-07-29 10:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gär som edith södergran spara dig åt denm killen som går i landet som icke är med gyllene krona.
2017-07-30

  överlevaren VIP
Val i kval, ja inte lätt att veta med säkerhet vad som är rätt....
2017-07-29

  Anya VIP
Känner igen mig i tvivlet. Svårt att veta om hjärnan spelar en ett spratt eller inte. Gillar din stil.
2017-07-29

  objekt3
Vi är någon men ska inte tro på det
2017-07-29

  Blomma-Stjärna VIP
bra skrivet; tid och lugn behöver man för genomlysning av vad som gäller, d.v.s. för att få klarhet!
---- är en ynklig svag nolla i situationer som jag varken vill/kan eller förstår att handha - ( så långt jag kan håller jag mig borta från sånt och kan då känna mig stark o kompetent i mitt lilla liv, haha)

2017-07-29

    ej medlem längre
Hoppas du får svar på dina frågor snart!
2017-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf