Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

||| Tämligen tjatig essay […] eaunýo. //////////////////////

TERM-

en ////////////////////// […] är ”formellt” vikt-

ig. 

Även: im-

port-

ant.

Bok-

stav-

en a = 97 (…) foerecómmër. COLOR fungérar.

11 [2]

01 [1]

10 [1]

22 [m] fungérar.

Georgia [12] FUNGÉRAR.

rg [white/brown] fungérar.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯

– – – – – – – – – – – – – – – – – – –

°F

FUNGÉRAR.

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-31 20:45



Bookmark and Share


  farbror zwed
    2017-07-31 20:45 fungérar.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
____________________________
––––––––––––––––––––––––––––
——————————————————
----------------------------------------
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
@ B fungérar.
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · eaunýo.
Ba+ fungérar.
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
PROGRAM innehåller O – även i: PROLOG.
\___________________________/
 ------------------ff------------------
/¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯\
|                                                 |
·                      { }                       ·
                       [ ]
                      < >
----------------------------------------


2017-07-31
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed