Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hemska uppvaknanden!


Sömnen, ett Problem


Har, verkligen, Problem med
Sömnen! Som vaken ser jag
ej fram emot den stundande
Medvetslösheten. I den vet jag
inte ett dugg vad som händer
omkring mig, - ledes, blott, i
knepiga unkna drömmar.

Svårigheten ligger inte i
själva sänggåendet eller
insomnandet. Det går fint, -
tycker det är skönt å lägga
mig tillrätta å somnar fort
i en bekväm ställning. --
Bekymret är uppvaknandet!

Det är som å sticka hål
på en ballong : PANG ! - å
jag är vaken !! Men, är allt
annat än skönt : jag får
kämpa mot smärtor och
Ångest å även depression,
tills förbannelsen häves !

Så, jag fortsätter å hävda att
sovandet är inget för mig..
Men, inser att jag, -fortfarande,-
är tvungen å knoppa, då och då!
Vill nånn sova med mig ?
För å, sen, ljuvligt vakna i
varandras armar ?..... <3







Fri vers av Marianne Räf
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-31 21:07



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Sömnen är helig. Fixar man den har man förberett dagen till 80 %.
2017-08-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Precis som du skriver, sova måste man ju. Men visst kan det vara svårt, när tankar snurrar.
2017-08-01

  Lars Hedlin
Känslan känns ..kram
2017-08-01

    ej medlem längre
Det låter väldigt jobbigt, man vill ju vara pigg utvilad när man vaknar!
2017-08-01

  objekt3
Bad i tallbar och lavendel kan fungera
2017-07-31

    ej medlem längre
sov själv bort hela dagen idag. misade både frkost, lunch & eftermiddagsfika. trist.
2017-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf