Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet - en strid

Livet är en strid, jovisst
men om jag strider
som en besatt
ja då blir det spänningshuvudvärk.

Jag skulle vilja strida
tillsammans med andra.

Med Miljöpartiet
och Naturskyddsföreningen.

Strida för en mer hållbar livsstil
och vara mer varsam med Moder Natur.

Snart ska jag iväg till det
rena tåget
som tar mig norrut
till mina rötters bygder

Ack, så annorlunda allt är nu!

Fattigdomen är utrotad
Men - ensamheten har kommit istället...!

Men - nu går jag ut
För jag står inte ut med att sitta här...!

Sommaren är ju inte slut än!

Bohemen




Prosa av bohemen VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-01 09:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, bäst att ta vara på sommaren och vara ute när man kan!
2017-08-01
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP