Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 1.8-17

Smatter mot tak
doft av regn smyger in
vindpust




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-01 14:52



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Får en skön känsla i kroppen när jag läser din fina Haiku!
Luften känns ren och klar, lätt att andas.

2017-08-05

  Anya VIP
Lukten av sommarregn är verkligen härlig. Din text är så talande. Gillar dessa vindpustar.
2017-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP