Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattgåvan

Du är oblaten, vinet
jag sitter med huvudet
dolt mot klippans gråhet.
Mina knän är våta
tårar eller minnet
av att vi drack
varandras kärlek.
Ödesberörd skapas
framtiden för att
aldrig ge oss smärtan.

© Bosse 1 augusti 2017.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 173 gånger
Publicerad 2017-08-01 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten