Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 2.8-17

Han kom i rullstol
men res dig upp och gå
kämpaglöden




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 457 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-08-02 18:04



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
starkt BRAVO!
2017-10-17

  Marita Ohlquist VIP
Stark och bra text som ger läsaren möjlighet till olika tolkningar!

Efter stroken satt jag i rullstol, kämpade och tränade tills jag kunde gå själv.
2017-08-05

  Anya VIP
Jaa räcker det med kämparglöden för att resa sig upp och gå. Tänker på Jesus som hjälpte en lam man. "Stå upp, ta din säng och gå." Man kan göra mycket med viljan men inte allt...har ja insett med åren. Gäller att veta skillnaden.
Tänker också på sinnesrobönen:
""Gud, ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra, mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden."

Jaa som du ser väcker dina ord mycket tankar. Intressant text!
2017-08-02

  Larz Gustafsson VIP
I Jack Coes möten i USA var det många som Jesus reste upp ur rullstolar.
2017-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP