Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solsting


Svårt att vara svår i solsken,
där allt blivit oss givet. Livet
självt, i allt sitt överflöd
utan varför. 

Jag vet hur snabbt jag kan glida
tillbaka i min håla, blänga kallögd
på den förbannade världen. Jobs tunga tiger
och just nu är det svårt
att vara svår utan varför.

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Stefan Albrektsson
Läst 224 gånger
Publicerad 2017-08-03 06:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson