Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgondoppet

Fick du badat, naken
buskarna fnittrade
när trosan togs av
stor och ståtlig
var du när vattnet
omslöt din smidiga
kropp.
En stunds värme på klippan
kroppen steks med sol
laddad tömmer livsdriften
framtidstro och kraft
buskarna vajar tysta.

© Bosse 3 augusti 2017.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-03 07:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten