Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sluta piska mig!

 

Sluta piska mig!
Jag är inget djur!

Jag är dina barns mor!

Sluta håna mig!
Och ur din bur släpp mig ut

Jag är din fru!

Sluta trampa, sparka, tjafsa på mig mage
Där låg du i nio månader

Jag är din mamma!

Adam kallades inte pappa
Tills han skaffade barn med Eva

Adam behövde Eva för att existera vidare

Ondskans rörelser på jorden är den du tror på
En smutsig bomb där krävs mycket blod

Den största hotet någonsin mot kvinnans existens är din gud

Så slakta alla kvinnorna på jorden
Skapa din egen värld den manliga världen

Den hets och hotfulla världen

Och prova om livet gå vidare utan en kvinnas existens
Och om du någonsin tillkallas en PAPPA

Och utan en kvinnas närvaro

Det är GUDS FEL att han skapade Adam och sen EVA
Det borde han istället skapat Adam och Adam

Då skulle vi män knulla varandra

Så sluta piska mig!
Jag kan slå tillbaka mycket blodig och hårt

Jag är en kvinna som ger dig en varm säng!
Jag är den kvinna som du behöver att existera!

Jag är en KVINNA!

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 303 gånger
Publicerad 2017-08-03 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP