Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den bedragna mannens klagan

Trampat i ditt klaver?
Dina misstag var väl fler?
Börjar känna mer och mer
Vilken soppa det blev

Det är något lurt i dina andetag
vad har du gjort för att känna dig svag
skyller bort det bara på mig
du fick såklart lov
att göra "din grej"

Vilket ansvar är det som jag har
kröp längs väggar från dag till dag
när du slog mig for vi runt i en ring
när du bedrog mig
sa jag ingenting

Senast som vi sågs igen
var det bra jobbat, du var min vän
men som en gåva böt du bort mitt namn
fick lov att fråga
var det ett skämt eller bara skam

Så, trampat i ditt klaver?
Dina misstag var väl fler?
börjar känna mer och mer
Vilken soppa det blev




Övriga genrer av Tavla
Läst 137 gånger
Publicerad 2017-08-03 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tavla