Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syns inte!

Jag är allt vad jag drömmer om
i drömmarnas land.
I cirkelns lag finner jag uniformen till soldaten som slåss för tanken.
Tanken om törst på det liv som formar landet utanför verkligheten.

Fantasin har inga gränser och uniformen den är bekväm,
men livet ska gå vidare
och det vet vi mest av alla.




Fri vers av Tavla
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-17 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tavla