Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Tankeställare!

Kreativitet vad är det?
Jag vet
för jag skapade,
sen såg jag tillbaka,
såg tillbaka och sen igenom
Då skapade jag igen

Efter ett tag kom mörker
och jag kunde inte längre se igenom.
Jag glömde och frågade: Kreativitet vad är det?




Fri vers av Tavla
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-19 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tavla