Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En pessimistisk fotbollsspelares tankar innan match.

 

 

Alldeles snart

så kommer de hit

för att visa

att vi inte duger till.

 




Övriga genrer av ingenmening
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-04 00:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det låter tungt
men vi är ändå lika värdefulla
vi kan olika saker!

2017-08-10
  > Nästa text
< Föregående

ingenmening
ingenmening