Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlös

Själv med dig.
Med dig är jag själv.
Ett icke par.
Förenade.




Fri vers av Nerdissta
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-04 14:55



Bookmark and Share


    S.p.o.f
Gillar tankegången den här dikten förmedlar. Bra ordat!
2017-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta