Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KATTEN

Karaktär och personlighet,se där ! vad som utmärker en tvättäkta individualist.

En riktig stropp,med hög svansföring som tror hon är någon,säga de i Jantekretsar.

Och allmänna vägar passar inte henne,nej ! för hon går egna vägar hon,minsann ! och tycks veta nåt vi inte vet.

En vittberest med smak för det lilla extra,vars karaktärsfasta smak för stil,grace och det skönaste goda i livet,en riktig finsmakande gourmet.

En persona som formats till fulländning,ett original helt enkelt,för sån är katten som ger katten i vad andra säger.

*

 




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-04 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP