Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

borderline


att vara vid liv är inte att leva

jag hatar alla älskar alla
vill känna känner allt
känna mig bekräftad
av dig
vem som helst
vill känna din kuk
skäms men det hindrar mig inte
vet hur man får det man vill
vet ingenting om livet
dansar i mörkret som om ingen ser
och gör de det så bryr jag mig inte
är bäst
hatar mig själv
bryr mig visst
inte
fuck you
hetsar tills du slår mig och det är så skönt
vill känna
vill att du känner det jag känner


men det gör de aldrig




Fri vers (Fri form) av iesjoblom
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-06 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iesjoblom
iesjoblom