Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjälplöshet

så hjälplös, så instängd
mitt hjärta brister varje gång en tår letar sig ner för din kind
jag vill slåss för dig, jag skulle dö för dig

men inget jag gör, gör nån skillnad
jag kommer för alltid gå genom helvetets eldar
bara för att se dig le

jag måste låta dig ta kampen på egen hand
men allt jag vill är att stå vid din sida
den platsen kommer jag aldrig att lämna




Fri vers av jaykay
Läst 512 gånger
Publicerad 2004-10-01 00:40



Bookmark and Share


    dalvana

2004-11-10
  > Nästa text
< Föregående

jaykay