Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du äcklar mig...

Du hånar asiater
skrattandes med munnen full av nudlar

Du spottar på afrikaner
din senaste tatuering kliar på armen

Du misshandlar små pojkar från balkan
blodet blänker på dina tyska stövlar

Du äcklar mig
Rikta ditt hat mot någon du inte utnyttjar
Får jag föreslå din egen tankekraft?




Fri vers av jaykay
Läst 681 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2004-12-01 21:38



Bookmark and Share


  nicco
älskar den. seriöst.
du är Riktigt duktig.
2008-03-25

    Klonk
smart och igenkännande.
topp två av vad du skrivit hitetills.
2004-12-04

  Fru Fralla
gillar den!
2004-12-03
  > Nästa text
< Föregående

jaykay